Onderhoud, reparatie, schadeherstel, winterbanden opslag

U vertrouwt uw auto aan ons toe voor onderhoud, reparatie of schadeherstel. Daar zijn wij blij mee en uw vertrouwen beschamen we niet. Uw veiligheid en zekerheid zijn heel belangrijk voor ons.

Fabrieksgarantie

Als u een auto hebt die binnen de fabrieksgarantie valt, blijft die van kracht als wij het onderhoud aan uw auto uitvoeren. Goed om te weten!

Buiten werktijd

Hebt u geen tijd om uw auto binnen werktijd te brengen voor onderhoud? Weet dan dat u ook buiten uw werktijd uw auto kunt brengen of halen, tot 8 uur ’s avonds of op zaterdag tot 6 uur. Gemak voor u!

Leenauto, leenfiets

Als u dat wilt hebben wij voor u een leenauto beschikbaar of een leenfiets.

Onderhoud van uw auto

Ieder merk en type auto heeft een andere onderhoudsbehoefte.IMG_5489
Het onderhoud aan uw auto voeren wij uit volgens de richtlijnen van de fabrikant. Dat betekent dat de fabrikant bepaalt wat wij moeten controleren of vervangen. U betaalt dus alleen wat nodig is! De APK is voor u gratis als uw auto een grote onderhoudsbeurt krijgt.

Reparatie

U kunt ervan uitgaan dat wij alleen repareren of vervangen wat noodzakelijk is. Als dat bij uw budget past kan het zelfs een gebruikt onderdeel zijn. U krijgt 3 maanden op de door ons gemonteerde onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden. Wilt u meer weten over BOVAG garantie, klik dan hier. Als er onvoorziene kosten zijn aan uw auto, dan overleggen wij altijd vóóraf met u. Meedenken met u staat voor ons altijd voorop.

Schadeherstel

Als u schade aan uw auto hebt is dat vervelend genoeg. Daarom nemen wij u graag het onderzoek (‘expertise’) uit handen en herstellen de schade aan uw auto. Als u schade aan uw auto hebt kunt u uw auto bij ons brengen of rechtstreeks naar ons schadebedrijf.
Uw schade is onze zorg!
Bij CSA (Collectief Schadeherstel Altena) herstellen wij uw schade snel en vakkundig (4 jaar FOCWA garantie!).

Opslag winterbanden

Hebt u geen plek voor de opslag van uw winterbanden? Laat ons uw winterbanden bewaren.
Wij monteren in het voorjaar uw zomerbanden. Uw gedemonteerde banen controleren wij zorgvuldig op onregelmatige slijtage en beschadigingen. Daarna slaan wij uw banden veilig en droog op.
In het najaar monteren wij uw winterbanden en slaan uw zomerbanden op.
Zo weet u zeker dat u altijd op de juiste, controleerde, banden rijdt.
Belt u ons voor onze scherpe tarieven!

[klantenvertellenfooter name="Garage C. de Waal" street="Maasdijk 66" postalcode="4261AK" city="Wijk en Aalburg" telephone="0416-691507" hide="true"]